Runes photo blogg

Naturbilder, vilda djur och landskap

Tysslingen 2020-03-14

Tysslingen är en samlingsplats för sångsvanar. Då vet man att våren är på väg när sångsvanarna börja komma.  Som ses på bilderna var det massor av svanar c:a 2700 st. Det var en underbar dag med sol och mycket folk, men det blåste lite kalla vindar. Folk satt ute i solskenet och fikade. Det finns även en kaffestuga, korvförsäljning, rum för utställningar och  en som sålde fågelholkar.                                    

Inlagt 2020-03-15 13:57 | Läst 999 ggr. | Permalink
Imponerande och fina flygbilder. Jag fotograferade en hel del sångsvanar på fält runt Kungsbacka där jag bodde tidigare. Svanarna flög in på kvällen och iväg på morgonen så man kunde få lite bilder i solnedgång och soluppgång. Vad jag aldrig förstod var att det var olika fält varje år där det kom in nya svanar varje dag, men hur kunde nästa grupp veta vilket som var årets fält?
Dit borde jag ju åka. Så känns det varje år då jag får se fina bilder på sångsvanar därifrån. På andra bilden får man lite känsla för hur mycket svanar det är. Tack för en fin rapport.
Hälsningar Lena
Roligt att se bilder på sångsvanarna vid Tysslingen igen, fina bilder! Det är nog två år sen jag var där senast, hälsningar/ Björn



(Visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver